09 April 2010

+ mari tengok BABY +

Baby baby baby ohh~

Semalam I got a good news.. along I pegi scan perut yang tak bape nak buncet tu.. oh my, how I'm so excited bile along text me "tengok baby gerak², jantung denyut, isap jari".. I feel so so happy for her.. excited nak jadi mummiss.. wah, sangat gumbira tak terkate lah..

Pagi tadi mase on da way ke SIRIM *ofis mama*, mama cite pasal mimpi die malam tadi..
mama : angah nak tau, mama mimpi along dapat anak kembar!
saye : iye? wow, syiok nye klu dapat kembar!
mama : tapi yang pelik nye, baby tu da boleh belari.
saye : ha? *sambil ketawe ter keh keh*

Ape la mama ni.. boley lak mimpi cam tu kan.. haha, name pun mimpi.. haha.. neway kat sini I nak tepek gamba baby dalam perot along tu..


Alahai, comel je.. geram².. tak sabar nak cubit baby tu.. nak cium² die sampai puas.. kalau nak tunggu my turn nak dapat baby, lambat lagi la kan.. calon pun tak de *wah, promote diri la pulak*.. so far nampak cam sorang je.. mane tau nanti scan lagi sekali nampak dua plak? haaa, jangan maen².. mimpi jadi kenyataan.. haha.. I loike!

Congrates kat along & abg man..
lebiyu lah along!

4 comments:

shukjessa said...

hahah gud news tu, tak dapat identify jantina lagi kan?

sayaana said...

a.shukran :

ha'a..
xtau jantina lagi...
n along xnk tau jantina..
die nk kasi suprise

qirafina said...

wooww !first niece ! congrates :) the whole family pon mcm sgt happy, aunty siap mimpi mimpi lagi :)

sayaana said...

fina :

yes..
aunty tu da xsabar nk jd nenni..
akak lak xsbar nk jd 'mummiss'
^_^