25 September 2010

+ UTM : tempat baru, kawan baru +

Ehem~ tak tau mane nak mule.. terase kekok pulak nak menaep belog ni semula... oke, firstly nak tunjuk kat korang sume over view UTM dari atas bukit..

*see...over view of UTM, Johor..*

*oke, sambung balek*
pergh~ busy nak HIDOP kot course yang saye amek kat sini.. ta
k de mase nak curik mase... memandangkan da almost 1sem duduk kat sini and banyak sangat event yang berlaku disini.. tak tertulis semuanye... but saye nak share ngan korang satu event yang manarek, tertarek lagi chantek!

TANGLUNG NITE!
Date : 22 September 2010
Venue : depan studio workbase 1, UTM, Johor.

+ Mila, me & Irene +
+ Mila, me, Irene & Yusuf +
+ chinese friend +
+ kengkawan yang sengal tapi ku sayang +
+ jejaka pinggitan parking kereta +
*habis la comel nye tu?*

Oke, now photoshoot with tanglung plus moon~
+me +
+ Irene +
+ Yusuf +
+ Irene & me +
+ Kak As, Amalina, Irene, Syida & Julia +

Sangat best oke.. tak penah-penah nak celebrate hari Tanglung.. this is the first time in my life... even di sambut kecil-kecilan tetap enjoy.. *sebab berjaya meboloskan diri dari tension ngan assignment design* hahaha.. dekat UTM ni, course architect landscape lagi busy dari course architect.. sebab tu la tak de mase nak curik-curik taip belog ni...

Oke lah, nak pegi buat essemen pulak~ tata

2 comments:

lynn♥orange said...

uwaaaahhhhh!!!! hehehe.... lynn pn 1st time celebrate this event(^^,)

sayaana said...

lynn :

same la kite...
^___^