21 July 2011

+ Ahgimi is my Girlpren +

Sejak pemergian hero tersayang, hidop ak pun makin hari, makin sunyi.. tak dengar da suara garau lagi macho die tu.. nak buat cam ne kan, dah sampai mase nye die pergi mengadap Illahi... gudbye sayang, I'll miss you~ memang tak de ape yang boleh kan ganti tempat die.. tapi since terlihat my friend cik Nadya ni bela GP (guinea pig).. tetibe rase macam nak jugak sekor~ hahaha, tadi kate takde yang boleh ganti tempat hero.. haha, aku ni jahat lah ! haha..

Oke oke, ape itu GP? "pig? bkn ke haram?" oke kengkawan.. GP ni tak haram nak die bela, tapi haram tok di makan~ haha, haram tok kite umat Islam.. GP is one of hamster family gak la.. yang membeza kan die dengan hamster adelah, die lebih besar dari hamster.. besar tapak tangan kite, hamster kan besar separuh tapak tangan kite.. and, GP ni boleh membesar~ besar mane? ha, itu yang kite tak tau.. haha.. so hari tu aku, adek ku, cik Nadya & her BF pergi la hunting si GP ni.. penat weyh~ dari Shah Alam ke Klang ke Subang ke Shah Alam balik.. dan akhir nye kami pergi ke Kota Kemuning and yes! jumpe la akhir nye...

Hello, my name is Ahgimi bt Yooong~ 
*ahaha, ini la pengaruh korea yang terlampau ye kawan kawan*

Yang ni aku pun tak sure die tido ke? die makan ke? die merajok kot? haha, tapi jangan tekejot ngan habit GP ni, die boleh tido dengan mata yang terbukak ! yes tak tipu.. cam ne nak tau die ngah tido ke tak, bile die dok diam je... tak gerak gerak lebih dari 1 minit.. sah tido la tu.. 

Ini lah Ahgimi~ my new pet.. tak lame lagi Ahgimi bakal dapat bf ! eh husband maybe? haha. sabar ye Ahgimi, lepas ni awak tak sunyi lagi~

2 comments:

lynn♥orange said...

chumeylnyeee~~~ suke2

sayaana said...

lynn : comel kn? SG pn comel~ chipmunk lagi lah..ayyo~