14 August 2011

+ Nak contest tak? +

Erm, first of all maybe u guys pun ramai yang jelas lagi nyata.. yang saye ni bukan lah seorang blogger yang ektip.. em so sorry~ bukan tak de story nak di taip, tapi mud tu asek tak de.. mud agak naek turun naek turun.. *macam berat aku~ haha*

For those yang berhati mulia follow saye tu, tengkiyu so much.. tak sangke ade gak orang nak follow kan.. TQ.. teringin gak nak wat contest cam blogger-blogger peymes dok selalu buat tu.. tapi nanti lah, I'll try my best nak get idea.. 

Nak contest tak? nak contest tak? ce bagi opinion korang, what shud I do for u guys? what can I do to repay u guys nye jase? ce story, ce story?

^___^

8 comments:

QIWIE said...

nak! nak! hehehe tp dgn syarat ak nk menang...hehe

paanFarhana said...

nak..tp aku pun nak menang jugak!!!hahaha

sayaana said...

farah & paan : menang atau kalah, kite sume pemenang~ hahaha.. nnt la ak pk2 kn.. whats the best~ ehee~

paanFarhana said...

jgn kene like2 ehh..aku xbrape bekenan ngan contest camtu..hehe

sayaana said...

paan : ahaha, idok le weyh~ ak pn xgemar

Cik Gee said...

terpulang... lihat sejaoh mane kreativiti awak membuat contest.. hehe..

meyaa meyoo said...

i nak i nak..
hahaha..
kasi hadiah best2 cket :D

sayaana said...

cik gee : insyaAllah~ dlm proses..

meeya : hehe, coming soon.. ntah bile la tu kn? nk hapdate pn slow.. haha