25 November 2011

+ gila Hello Kitty +

Kenal tak sape ni? it's Hello Kitty! cute kan, cute kan.... don't know why I'm so addicted to this kitty... 
tetibe je rajin pegi jumpe pakcik Google, mintak tolong die cari kan ape saje barang yang berkaitan ngan Hello Kitty... so this is the result... jom cekidaut~

Nampak macam bekas makanan je kan? salah salah, ekceli it is a Printer.. haha, comel kan..

TV Hello Kitty..
*tak percaye? silalah percaya...*

Polaroid camera..

Mist humidifier...

USB hub

 Hello Kitty's Digital Camera..

Hello Kitty's MP3 Player..

Hello Kitty's Toaster..

Hello Kitty's Pendrive..

Comel kan sume tu? rase cam nak pegi cari je, pastu buat my own Hello Kitty Collections..

Boley tak nak......

Kek besday nak cam ni..

Kawen nanti, pengapit aku mesti pakai cam ni...

Kek kawen pulak macam ni...

Pastu aku nak mintak husband aku belikan rumah ni tok kami.. 

Jamban pulak macam ni...
Boleh tak? boleh tak? boleh tak?
*kalau dilayankan aku ni, memang dengan korang-korang pun same gila*


1 comment:

nooratiqah mhhdruslan said...

comelnya..pink sgt..:D