16 November 2009

+ Copie da Bucket +

Pada suatu petang yang dingin lagi sejuk... sedap nye kalau dapat beradu dikala ini... cehh, ayat nak sedap jek... hehehe... *back to reality* okeyh, ekceli baru pulang dari sekolah adik saye... sebab hari ni ade tanda tangan report card... mama & abah mengarah kan saye untuk mewakili mereka kerana mereka terpakse bekerja *leh gak praktis, lepas ni nak amek report card anak pulak*... haha, then pulang je tros masak nasi+goreng ayam sebab adik kate die belom makan... sedang sibuk memasak, tibe-tibe siCopie neyh wat aksi comel lak kan... die duduk dalam bakul mama
habis la comel nye tu

Tak tahu menahu kenape die duduk dalam ini bakul... hahaha, layan aje lah kan...
=)

2 comments:

Liyanaa. said...

comellll warna dia dh sama mcm chibi ynn HAHAHHAHA

sayaana said...

die mmg comel...
but ad mslh ngan air liur die...
dunno y