01 November 2009

+ katel idaman +

Sekarang ni dalam, proses nak meng'upgrate' bilik yang sudah bertahun-tahun tidak menyalin rupanye yang agak ngeri itu *kutuk bilik sendiri nampak?*... hahaha, almaklum lah, usia dah meningkat *tapi maseh babyface*, bilik pun kene lah ditingkat kan lagi kualiti nye... pagi tadi dah berkobar-kobar nak cat bilik ngan warna idaman, tapi malang sekali, kedai jual cat tu tutup la pulak *hampa gilak!*...

Hari tu mama ade cakap kat saye "pilihlah katil idaman hati, nanti boley cari"... tak sangka lak mama pulang dengan membawa senaskah majalah IKEA, gedung perabot idaman kalbu sejak mude lagi *eh, sekarang pun mude lagi oke, babyface lagi,haktuih*... tibe-tibe teringat iklan katel ikea tu, yang budak kecik tu cakap "die susah tido lena"... so sape nak lene lebey, cari la katil di ikea, hahaha... *oke, sambung balik*
belek punye belek punye belek lagi, hah! jumpe pun page BEDROOM... belek lagi, mencari katel idaman kalbu... cantek, menarek katil memang gedebabom!
*merepek sudah*

Ini jenis single, macam saye...
*single ke?*


Memang menjadi idaman kalbu... tapi sayang sekali, saye tidak boleh ye, tidak boleh memilih katil-katil ini kerana saye tido bersame along serta wani... so terpakse pangkah sume sekali =(
saye meneruskan belekan majala fevret tu, dan terjumpe ini


*taadaaaa*

Gile cun ini katel! ala-ala omputeh nye style gitu... mama, nak ni, nak ni, nak ni boley? saye punye la excited dan tak sabar nak pegi membeli dan belah katil... hahaha
*jangan gune ayat 'belah' ye kawan-kawan, membazir duet je.. lepas beli teros belah*
tak sabar rasenye nak tido dalam bilik baru *suasane je baru*, katil baru, bantal baru, pasangan tido baru? *eh tak tak*
hehehe...

2 comments:

taz said...

weeee~ suka katil2 itu :)

sayaana said...

suke juga...
=)