06 February 2010

+ tak perlu suspen lebey lebey +


oke, seperti yang anda sedia maklum. belog saye sangat lah tak betol. erti kate laen, tak 'center', sangat mental. tak tau sape punye keje bagi die feed ntah hape so die jadi macam ni. dan sebab itu jugalah saye bercadang mahu buat belog baru.

tatapi, insan bername Jojo telah membuatkan saye insap *seketika*. Jojo juga telah menyedarkan saye, bahawesenye, tak perlulah buat 2nd belog. kate nye, banyak ceritera-ceritera yang cute di sini
*oh, sangat mengharukanlah Jojo*

sumpah, jeles tengok korang update belog tanpe sebarang masalah yang melande korang punye layout belog.
*jeles kearah positif oke, tiada unsur dengki, cume jeles*

bantuan, demi bantuan telah pun saye mintak dengan cik abang Mel. hiro segala belog. mekaseh gak kat Mel sebab kasi template dekat saye yang maseh kehingusan fikirkan pasal belog ni.
*ahaha, maseh terase kemalu-maluan yang amat mendalam*

neway, tengs la kat mereka yang tolong saye dalam memberi semangat serta template baru *ahaks*.isk isk, saye hanye insan biase yang tak lari dari wat salah, saye insap, saye tak mau buat belog baru, saye sayang belog saye.
*apekah?*
insya-Allah belog saye akan di update seperti dahulu kala.
*cume penggunaan '...' di kurang kan bak kate cik abang Mel. hik hik*

oh, kepade sidebar, terserah lah kat kamu nak kembali kepangkal jalan ke tidak. kamu yang menetukan hidop kamu, kita hanya.....
*oke need to stop rite now, tata* .......

4 comments:

Dya said...

hehe biler nk follow saye mkck?heheh

sayaana said...

sye dah follo kamu la...

j0j0_bdiN@ said...

wah~~cmni la br bez~~
haha~~go go blogger yeah!

wah~~kemain template~~
jelez la plak nih~~

mek~~ko pye komen ni kene masok word verification~~
aku menci!
lalalala~~~

sayaana said...

jojo : ahahaha, jgn jeles.
x baek tok kesihatan.

ape mkne kau kne word verification?
ak tak pahee