18 February 2010

+ recovery mood +

Recovery 1 :

Mesti ade diantara kalian yang akan berkate "die ni asek tuka layout aje" dan mungkin ade juga yang akan bercakap "tuka lagi?", "aik? dulu cantek, sekarang hitam je?", "tuka-tuka layout ni macam tuka laki tau" dan sebagainye lah.. *ade ke? duhh, like I care*..haha, ape pun kate anda, belog saye ni maseh dalam recovery mood.. so, ikut suke hati saye la kan nak buat ape ngan belog saye.. update pun tetap akan di update.. tapi ape? ingat tak pesan saye? "entry slow, slow".. hahaha..

Recovery 2 :

Selaen belog, saye juga dalam keadaan recovery mood juga.. you guys nak tau tak kenape? nak tak? *nak ke tak, nak bagitau gak*.. saye kini kembali single.. yes single, tak tipu.. *gadoh? orang ke-3?* no no no, kami berpisah secare baek.. even so hard for him *either me* to accept this, but we have to admit.. for true, saye tak sanggup nak amek risiko.. sebab ape? biar lah bende tu menjadi rahasia antara kami.. kepada yang dah tahu kenapa, korang tau kan, I'm doing this for our best.. for me and him.. to my crazy girls, tengs coz u guys banyak give me an advise & strength.. without u guys, I'm here for nothing.. seriously.. *uhuk uhuk* ='( .. sedeyh memang sedeyh, tapi ni sume demi kebaikan kami semua.. my self, my future, my life and the most important thing is my family..

I do LOVE you dear..
*isk, isk.. tak mo taip pape da.. nanti lagi telebey sedeyh*
='(

3 comments:

shukjessa said...

actually blog yang background hitam adalah lebih mesra alam seperti putih. cuma mungkin putih agak plain dan terlalu 'suci' untuk ditintakan dengan perkataan-perkataan yang kadang kala kita terlepas pandang atau terover cakap. So hitam ni all rounder. Hahahah, and one more thing, single? couple? both have adv and disadv. But for me, single is the best time to be 'urselves'.

Can't be more happier than to be a single person hahaha

j0j0_bdiN@ said...

uit~~
pe nih?
nnt aku nak msg ko nak tau gosip nih dengan lebih lanjot!!!
x reply msg siap!

sayaana said...

a.shukran :

hehehe, betol betol betol..
=')

jojo :

xd msg diterima pn? huhuhu