06 March 2011

+ Kami Blogger Aktif UTM +

Gathering lah! bukan senang tau nak join gathering cam ni.. selalu terlepas lah, ade hal lah.. tu yang tak dapat nak join tu.. sadis je~ so ape lagi, jom tepek iklan banyak-banyak.. nanti jadi lah gathering ni.. hehehe... ayuh UTM blogger.. ^___^


Saya : Nor Shazana bt Muhamad Subian
Umur : 23 young old
Tempat yang nak dicadangkan tu, not sure lah, tapi macam best kalau kite buat kat area tasik UTM tu.. ade wakaf, ade tasik, ade macam lagi la.. hahaha.. tak pun Taman Tropica.. *bukan tapioca*

Saya rase blogger UTM memang patut buat gathering sebab memang patut pun..
*oke tak tau nak tulis ape dah*

2 comments:

NadiRah said...

nak taman tapioca??kay gak tuh...huhu

M.N.SYUKRI said...

melawat blogger UTM, yezza ada jugak umo 23..hehe