04 February 2011

+ Cinta Pertama +

Oke, first reaction tuntun ini muvee je da buat saye tacing.. bukan ape, sebab kesah die ade sikit² macam my first love story... venue pun lebey kurang.. haih *T___T*... jom layan jap, pastu komen~


ade beberape dialog die yg buat saye terengat kat my FIRST..

dialog pertama :
"without any reason, I have to go. "
yes u, u pegi macam tu je.. u tak bagitau ur reason pun..

dialog kedua :
" I wish, u could wait for me. "
yes u, I tunggu u sepertimana kite janji dulu mase kite same² buat keputusan untuk berpisah..

Lepas kite putus, I anggap u lah orang yang paling kejam sebab u buat I sedey tak hengat dunia.. sampai pikir dah tak nak hidop, dah tak de feel kat lelaki lagi...
Tapi tu dulu u, u jangan risau.. I da oke je sekarang ni.. ape yang da jadi tu, I anggap kenangan manis I ngan U.. sekarang ni bile engat balik pasal kite, I mesti gelak.. hahaha.. *oke full stop*

Itu sume kisah lalu.. tak perlu lah kite nak ungkit² lagi kan? tak baik.. mama marah! haha *tak de kaitan ngan mama*.

"CINTA PERTAMA TIDAK SEMESTINYA YANG TERBAIK..
TETAPI YANG PERTAMA ITU TETAP AKAN DIKENANG.."

2 comments:

liyana kamarulzaman said...

sye suke..

sayaana said...

liyana :

saye juga menyukai nye~ ^___^