19 May 2011

+ the bird freakin' me out! +

Before I start, nak gelak banyak banyak boley tak? hahahaha.. rase geli hati je bile engat balik kejadian mase dalam toilet tadi.. huhuhu~ so funny.. nak tau ape? ha, ni yang nak bagitau ni.. kejadian ni berlaku pada senja tadi.. mase tu, I was taking my bath.. sambil mendengar kicauan beburung kat luar tingkat.. *bajet nyaman la*.. tapi bunyi tu macam dekat sangat.. tibe tibe... "aaarrrgghhh!, sabar sabar, dok diam diam.. jangan jangan!" sampai mama & adik-adik kat lua cam pelik.. wanna noe what make me screaming like crazy? because of this little birdy!


Die terbang bagai nak gile dalam bilik air tu.. oh mai, sebaik mase tu da habis mandi.. cume tak sempat nak keluar toilet sebab die dok terbang terbang.. geli pun ade, sebab rase macam seekor rama-rama yang besar oke! I hate rama-rama besar.. terbang terbang gitu.. geli~ tapi kesian kat bird ni sebab, die neves sangat sampai langgar dinding bape kali tah.. tak pening ke bird?

Hai, comel kan saye?

Mama mengarahkan kami mengeluarkan die.. tapi nak buat cam ne kan.. die terbang masok bilik mama & bilik saye.. hahaha, puas mencari, akhir nya berjaye, n we all lepas kan die ikot tingkap bilik mama.. mase dok kejar tu tak hengat dunia la kan.. sebab die kecik and laju.. geli geli! tapi sebaek comel.. kelakar betol la.. hahaha..

2 comments:

Cik Mira said...

comel nye! hhehe npe tak buat bela :D

sayaana said...

mira : mama tak kasi.. hehe