04 March 2010

+ makin lama, makin rindu +

Satu perasaan yang tak dapat nak digambarkan, betape saye rendu akan ini belog.. agak sekian lame jugak saye tak taip-menaip disini.. hari tu, niat di hati mahu meng-upload kisah kawen along, tapi ade sumting wrong go somewhere and telah membantut kan niat di hati nak upload.. nak kene edit gamba dulu, baru saye upload.. *insya-Allah*

sudah berabad baru nak upload?

Yes I know, kesah kawen along da berbulan yang lalu punye cite.. as u guys tau, belog saye ade masalah dalaman.. *balik2 masalah kan*
well, ikot tuan die gak la.. banyak masalah, sampai belog pun kene badi *kesian belog*..

Oh belog ku sayang,
akan ku hiasi anda dengan kisah-kisah menarek kelak..
akan ku hiasi juga dikau dengan gambar-gambar yang indah..
akan ku sayang..

1 comment:

Dya said...

yes..xsabar nk tggu ur story mkck=]