11 September 2009

+ Mangatar +

Ini hari, kebosanan melanda jiwa raga ku (ayat nak sentimental je)... betol, hari ni bosan dan penat sikit la... so bile malam menjelma je... baru la saye mengonline kan diri... log in belog, rayau la ke belog² orang... tibe² minat ku tertarek ngan satu website ni...

klik di sini untuk ke sane

Lalu saye pun dengan bersunggoh² meng'create' Mangatar saye... lalala~ ade step² die... tapi saye tak amek gamba la... malas...hehehe (burok perangai)... jom tengok...

Anda boleh ketawa kan die sebab botak... sebab saye pun terketawa juga pada pertama kali saye melihat nye...tapi bile lihat hasil nye... agak cute, comel, chantek lagi ayu macam orang yang buat nye.. hahaha (perasan sudah)... nak tengok hasil tak? tak nak pun saye nak tunjuk gak...


Ana & Fendi

Ewah ewah ewah... Mangatar pun boley berchenta juga ye... mereka juga punya hati dan perasaan.. huhu... sebab tu Fendi pakai baju ade huruf 'A'... hahaha

4 comments:

cik eykameow :) said...

:) sweet nyer!!! nk wat jgk lahh! ehe

sayaana said...

buat2...
mesti buat..
huhu

Saffa said...

=)Dulu selalu gak main2 buat face your manga nih.

sayaana said...

hehehe...
comel kn?
=)