07 October 2009

+ berFACEBOOK di henpon +

Paham tak tajok entry kali ni? paham? gud boy/girl... kalau yang tak paham tu... meh saye bagi anda paham... semalam mama saye masok hospital, nak cuci... cuci... cuci ape ye? perot kot... ade banyak sangat darah dalam perot... eh betol ke? tak tau la... doktor tu tak de lak explen kat saye...
(ape kaitan mama masok hospital ngan berFACEBOOK di henpon?)
haa... sebenar nye, mase mama dalam wad, saye bosan... lalu saye telah mengambil henpo
n mama dan mengonline kan diri... hahaha... sonok gak online gune henpon... kat mane pun boley online... dalam jamban pun boley gak... hehehe...
(ape la, orang sekarang ni da tengok tv dalam henpon, kau baru nak online gune henpon ana?)
saye tak peduli ape orang nak kate dalam hati
mahupun di hujung bibir... ape yang penting saye suke... hahaha...

Tinguk! itu saye punye page di FACEBOOK... oh bukan facebook aje, belog pun boley! tapi tak update la... leceh pulak nak update pakai henpon kan... ha, tinguk tinguk...

haa... syiok kan? huhu... so kepada yang berminat, beli lah henpon yang boley bertenet...

Errrk, ini pulak gamba sok sendiri... hahaha, saje nak try pakai showercap tu dan bergamba... eh, itu bukan showercap nanyer... itu tutup kepale yang doktor pakai mase nak bedah pesakit... (agaknye) hahaha... dush dush diri sendiri... hahaha...

Oh, (banyak tol oh nye) mase ngah lepak lepak dalam bilik bersame mama, tibe tibe ade nurse ni membuka pintu lalu berkate...

nurse : puan, dah bersedia nak ke bilik bersalin?
mama : ha? eh tak la... salah bilik ni...
*nurse dengan perasaan pelik, lalu meniggalkan bilik mama...*
*saye dengan muke blur berubah menjadi pelik lalu tergelak...*

mama : haha, nurse ni salah orang... mane ade mama mengandung..
saye : hahaha...

tak lame kemudian

nurse : maaf ye puan, salah bilik.
mama : takpe, takpe..

2 comments:

taz said...

bestnye! tak pernah pulak try. macam jakun lak rase tgk org online guna hp. dlu pernah try tapi takbest sbb screen kecik. haha

sayaana said...

taz :

hehehe...
mmg agak tak puas la sbb screen kecik...
tapi da mls nk bukak laptop...
henpon jadi la...
hehe