27 October 2009

+ diri ku dalam INBOX +

Hey, mesti korang tetanye-tanye... kenape inbox? kenape tak outbox? sent item ke? draft ke? ape kaitan diri dengan inbox email? tak kisah la ape yang korang nak anggap or tetanye-tanye or wonder or sewaktu dengan nye... sebenar nye, banyak makne tersembunyi di sebalik 'INBOX' tu... kenape? kenape? why? why? oh nehi
dramatis sungguh... haha... tapi seyes... sejak kebelakangan ni, saye agak confuse ngan diri sendiri...
..3orang, 3hati, 3perasaan, 3cerita, 3luahan..
akan datang dipawagam... melalut again!

Kalau lah perempuan juga boleh kawen banyak... saye pun nak gak! tapi 2 je la... tak nak banyak-banyak, tak larat... hahaha...

ape bende 3 orang, 3 hati, 3 perasaan, 3 cerita, 3 luahan?
Ouh, ye tak ye juga ya... begini cerita nye... seperti sedia maklum, saye sudah punye bf rite? kaseh sayang nye tak terbelah bagi-bagi...tapi dugaan nye, ya rabbi... ALLAH saje yang tau... dan pade mase yang same, ade lagi dua, ya dua orang yang telah melepaskan kate-kate hingga membuatkan saye terkedu-kedut lalu kentot... haha..
tak senonoh


Da lame saye suke kat sorang mamat ni... tapi saye simpan aje, ye la orang macam saye ni nak dapat orang macam die? fuuhh, jaoh cita-cita nye tu... cermin banyak kali pun, confirm punye tak dapat... saye.... suke tengok die, suke rambut die, suke senyum die, suke lawak jenaka die, suke sakat die, suke buli die, suke die =')
Ade la ayat die yang buat saye menggigil lalu menitiskan air... air mate gadis ku, bukan air kecil... tapi, macam da terlambat je...
(mungkin tidak di mase hadapan?aik? haha)

Tapi tu sume mimpi yang sempurna bagi saye...

I like you

Laen pulak ngan mamat lagi sorang ni... memang tak dinafikan, dulu saye penah minat die... tapi tu dulu, lame dulu... mase tu saye maseh pakai kaen biru lagi... hahaha... kaen biru tu ape? kaen baju sekolah menegah la... haha... tapi baru sekarang die kate yang die da lame suke saye? aik? awak, lame betol awak pendam... boley tahan ke? sorry tak penah tahu menahu pasal tu... sebab saye ni seorang yang agak SLOW... mane tak SLOW... badan BESAR, sebab tu SLOW... ermmm
banyak betol makne die kan?

P/S : kepade mamat yang di luar sane, kalau rase-rase da suke kan sumone, confirm kan cepat-cepat! takot kalau gurl tu SLOW ala ala saye... korang jugak merane jiwa...

4 comments:

j0j0_bdiN@ said...

uii ann..
kemain lg ko..
glamer siooot!
ngan sape weh 2 org tu..
boleh jojo comey ni tye???

hehe..
amacam fendi ko?

sayaana said...

ahahaha....
xd la glamer...
paymos je...
ahaktui...
ko nk taw?
sorang dak PPD n sorg lagi Fadhil..

Fendi baek2 aje...
cume kdg2 naek turun cm berat ak..
haha

eRiN said...

sape yg minat mase pakai kain biru tu??
kite kenal x??hee~

sayaana said...

hehehe...
erin xknal kot...
die dak skolah laen..
ktorng knal pn melalui kawan...