09 March 2010

+ Gambar Along's Wedding +

Maafkan diriku sekiranye terlalu lewat *terhengeh-hegeh* meng-update gamba mase along kawen dulu.. Nah, now I'm presenting.. some or the picture from my Along's Wedding.. sorry if you're picture is not in.. *nak letak sume banyak sangat*

hantaran dari perempuan ke lelaki :
hantaran dari lelaki ke perempuan :

bersiap-siap before ke Masjid for akad nikah :

akad nikah event :

wedding event :

So, tengs for coming on Along's Wedding my dearest friend.. Noor Atiqah, Nur Nadya & Ijat *bf*, Shasha & Faiz *bf*, Nik suhaila, Nabahah & Shahrul... terharu sebab korang sanggup datang even korang jaoh.. especially, Nik, Nab & Shahrul.. first time datang, tapi berjaye gak sampai ke destinasi.. Terima Kaseh kawan! =')

Itu saje? mane yang lain?
Oh, tiada jawapan untuk itu soalan.. kene tanye tuan empunye badan sendiri.. maybe bz. maybe lupe. maybe memang tak mahu datang. *terguris sedikit, sobs sobs*
tapi pape pun, I'm happy for my Along & my new abang ipar.. hope u guys happy for ever & ever until when when..

p/s: along sudah pregnant! sudah 1 month lebey.. tak lame lagi saye bakal jadi 'mummiss'
I lebiu lah Along
=)

2 comments:

shukjessa said...

hohoho nice pics, nice angle, and nicely arrange to get the mood hehe, x edit?

sayaana said...

a.shukran :

xedit pape pn...
just brightness je..
tu pn xsume..
mls.. hehehe