11 March 2010

+ Pengantin Enam +

Pengantin Enam? ape tu?

Pasti anda kaget bukan? *tak kaget pun, buat buat lah kaget oke?*.. Ye, pengantin enam tu bermaksud, ade 6 orang pengantin dalam satu kenduri.. ini memang betol betol save bajet, sekali harung kawen.. oh, lupe nak introduce kat you all sape mereka itu.. mereka adelah kawan saye mase sekolah teknik.. mereka kembar! *menarek bukan?*.. yang berbaju coklat itu adelah pasangan abang & akak ipar mereka *tak tau name, sory*.. yang berbaju gold itu pula Syuhada & Alime.. then yang berbaju cream *cream ke? da macam puteh je?* itu Suraya & Izzwan..

tepek gamba lagi

Seronok tengok member da kawen.. *sobs sobs*.. saye ntah bile la kan.. calon pun baru je terlepas.. da kene buat pilihan raya lagi.. hahaha.. now in the next line is Anis Syuhada.. ha, yang datang dengan pasangan masing masing tu pun kire in the next line la tu.. Atul & ehem nye *tak tau name* and Nadya & Ijat.. waaa, da membesar rupenye kawan-kawan ku ni.. da nak kawen da masing-masing.. seronok nye! pape pun you guys, jangan lupe jemput saye you guys nye kenduri kawen ye..
psst : nadya, jadi ke amek ak as your pengapit? haha..

2 comments:

Dya said...

serius ke anis nk kawin da??

sayaana said...

dya :

yes dear..
anis diz november..
anda bile lagi?