16 December 2010

+ header yang GEDIK +


Hai hai hai~
Ha, gedik tak header saye kali ni? hahaha DEGIK kan? DEGIK kan? gedik nak pink² aje.. nak polka² dot aje.. gedik nak ader bear aje.. GEDIKss yaaw! hahaha..
*suke hati aku la nak gedik ke hape..ade aku susah kan kau?*

Haha, jangan marah², gurau aje sume tu.. pape pun, sangat gumbira dengan wajah belog baru ni.. lagi menyerlah, terselah, terserah, ter... sume ter lah kan.. hehe.. dulu page ni la yang legam tu.. tapi itik dah jadi angsa sekarang...
*boley ke gitu? tuka² ciptaan sedia ada.. macam buat plastic surgery pulak kan!*
oke abaikan itu.. and sekarang jugak belog ni dah ade HEADER yang gedik.. *puas hati mak, nok!* tambah² seri belog ni.. haha, pasan sudeyh!

Anyway, hope u guys enjoy dengan cite² yang i saji kan kat sini.. teruskan lah usaha itu~

- F I G H T I N G ! -

3 comments:

Hazrina Erin said...

ana..comelnya header!boleh watkan satu tuk kite!heheh (:

taz said...

comel laaa!!! :)

sayaana said...

erin : boley, tp takot xmenepati citarase.. =D

taz : TQ~ ^___^, awak punye belog pn comel..