05 December 2010

+ Lelaki vs Boxer +

Firstly nak mintak maaf if entry kali ni agak kurang sopan... tak de niat nak singgung kan hati mane-mane pihak pun.. just nak tahu, kenape ye lelaki suke pakai BOXER? lelaki dengan boxer memang takleh dipisahkan lagi.. KENAPA YE?


Saye akui, ade gak boxer yang macam comel! tapi kalau saye beli, sah-sah jadi seluar pegi tido aje.. hehehehe... lihat lah! betapa variety nye boxer-boxer ini.. cute aje..


But I wonder, macam mane agak nye ye korang pakai boxer ni then pakai seluar lagi.. nape tak pakai *spender* je? tak rimas ke? tak panas ke? ape kelebihan pakai boxer dari pakai *spender*? nak tau gak kan kenape kaum lelaki suke pakai boxer.. macam adek-adek lelaki saye.. haih, pakai boxer pastu pakai seluar.. kalau jename boxer tu tak tekeluar tak sah..
*err, ke korang pun nak nampak sexy dengan berbuat begitu?*
tapi since korang kecik lagi, mak-mak dah ajar,
"jangan lupe pakai spender."
bukan "jangan lupe pakai boxer."

boley tak share ngan saye.. kenape orang lelaki suke pakai boxer?

*p/s : Sorry again~ tak de niat nak singgung sape-sape, just nak tau je...

4 comments:

Nur Afiqka Rohmat said...

betol 2...owg laki mmg xle pisah kn ngn boxer..boxer ni da jd cm 'spender' dowg...
dari siasatan yg aq da wt kn..owg laki ske pki boxer sbb rse lbh slese..brangin jew..hehe....kalo pki 'spender' dowg akn rse x slese..ps2 rse cm xle nk nafas la..owg laki kate bgs pki boxer ni..utk kesihatan jgk kate nye la..ermm..phm2 suda..hehehe~

~ni pndpt sesetgh laki la..xtau plak pndpt laki len ape kn..heheehe~

sayaana said...

fiqa :

yke? baek tok kesihatan gak ke? xpnah dgr lak.. hahaha

QueenCracker said...

trend kot ann..lg pn yg muda2 je pakai boxer..dorang rse tua kot kalo pakai sua dlm kcik tu. sori rase cam klaka+segan nk sbut bnda tu. haha :P

sayaana said...

queen :

yeah? hahaha,mayb la kan, nk rs mude pkai la boxer.. tapi nnt da tua br tuka ke slua kecik.. hehehe