23 December 2010

+ Tahniah Syafiq +

Well, as u guys noe, hari ni 23.12.2010 adalah tarikh result PMR keluar.. bagi candidate PMR pasti berdebar kan? tipu la kalau tak rase pape.. and adik saye adalah salah seorang dari candidate² ini..

suasana time nak amek result.. teringat zaman saye nak amek result dulu.. mase ni la suasana yang paling help-pening! jantung rase nak gugur aje.. speechless gile! nak doa pun tak gune da.. segala hutang yang belom di bayar pun, tibe² je terkantoi dengan kawan² ye tak? kalau tak, tak boley amek result.. *tapi saye tak ah*.. hahaha

Syafiq with my proud parents & lil. sister..
8A gitu...
sepak kang! nape terer sangat? hahaha *almaklumlah, ak ni tak pandai mane pun*
ape² pun, congrates Syafiq! lepas ni SPM pulak! bantai banyak² A lagi oke?



4 comments:

♥Intan Azwani♥ said...

congratulations to him!!
teringat kembali kenangan masa amik result dulu but my parents was not there...sob2x..

paanrazali said...

kenapa sapiq ni lain dah...besar benau...dulu kecik2 cili je..muahaha

p/s: kalau x A's bukan budak alam shah namo ehh...ngeahaaha

sayaana said...

k.intan :

so sad kan? same too me.. dari UPSR sampai la ke SPM.. I'm alone..

**********************************
paan :

ado je yg dpt B..
hehe

Nur Afiqka said...

kite tag k.ana kt blog larian

http://piqasweety.blogspot.com/2010/12/list-bloglarian.html