22 July 2009

+ Jalan² +

Jalan jalan, cari pasal... eh eh, no no no... jangan cari pasal, cuci mate tak pe oke.. hahaha.. hari ni tersampai juge hasrat wan (nenekku) yang ingin berjalan² ke Nilai... katenye nak cari kain tok buat langsir rumahnye... bukan takat Nilai Square saye bawak, sampai Nilai 3 nun... pueh bejalan katenye... lutut pun da naek lenguh... *hik hik*..cian kat wan saye sorang ni... mule² pegi Nilai 3, cari barang yang di pesan oleh pakcik ku...
tapi wan kate : "tak payah la beli lagi, bia pak jang awok cari sendiri nanti"...
saye bukan ape, tak sampai hati, pak anjang da pesan, tapi wan
cakap cam tu.. mane nak ikot? senang kate, ikot orang lebey berpengalaman (wan la tu, wan menang)... huhuhu... after dat pandu pula ke Nilai Square, gedung kaen... macam² kaen... datang la tengok sendiri...
Lepas hajat wan tercapai, kami gerak ke Giant pula.. engat nak singgah kejap je... tapi wan lak ajak makan...
*eh wan? sebelum ni saye ajak makan kat lua wan tak nak.. *hik hik*....
tapi bile tanye wan nak makan ape? die kate : "ikot awok la, wan tak kesah" caya lah wan..hahaha... so kami STOP
makan di Uncle John Kopitiam, Giant, Nilai... yum yum... sodap² tapi saye maseh kenyang... tapi oder tetap oder oke...

itu die... cik wan kite *hik hik*
menu pilihan : Ipoh White Coffee + Yee Mee (lupe name nye)

ini pula cik wani *si adek*
menu pilihan : Enrich Chocolate + Uncle John Nasi Lemak Rendang.

ahha..ini saye lah cik ana..
menu pilihan : Ice Blended Mocha + Chicken Chop Black Pepper.

Yumm yumm.. sedap hingga menjilat garfu (tak senonoh) hahaha... saye memang OUT (tak larat)... soh abangLA tu bungkus kan... si wani pun OUT gak... wan memang semangat lah makan nye... licin tak terkate (tipu² kate je) huhu...

saye : kenyang wan?
wan : Alhamdulliah, kenyang..
:)

4 comments:

wani | arale said...

comeynye adek
[toink toink]
ahaha

saya.ana said...

comel ke???
eerrkk???

kay said...

jalan x ajak kite pun?.
xoxo

sayaana said...

nnt kite kwa same2 ye..
hik hik
:P