16 July 2009

+ maseh SAYANGkah? +

Gud Afternoon all... wut a wonderfull world... erm... bangun pagi je dapat mesej dari sahabat ku Cik Nadya... die meng'foward' kan mesej yang dihantar oleh Fendi... ouh, sangat merindui mesej² dari beliau.. die kate "beri Fendi mase ye, please.. Fendi nak bersendirian" yang selebihnye tak sampai hati nak taip, coz it make me cry... I really mish u la Fendi... jangan la diam diri je...

Pagi tadi saye ngan berbesar hati meng'send' die mesej dari hati ke hati... saye pikir die tak kan reply, ternyata silap... die reply! really miss dat... aaaw,olmost crying... tujuan saye send mesej tu pun dengan niat nak jumpe die wat kali terakhir dan pulang kan barang² bersama... ayyooo...so hard to do that, but what else can i do? tapi die pulak mintak mase lagi, die tak bersedia lagi... tak bersedia ape? jumpe or tinggal kan saye for ever? dalam mesej tu die kate
"walaupun kite da tak de pape hubungan, bb tetap anggap syg macam dulu, sayang bb kat syg tak padam lagi"
*crying*
"bb ade sebab buat cam ni, bile sampai mase nye, bb akan bagitau perkare sebenar, nape bb wat cam ni, sape ina n ika yang sebenarnye.. tapi jangan nangis, bb tak sanggup tengok."
*crying*
sorry bb, syg tak dapat tahan air mate ni dari mengalir

Ya ALLAH, bersediakah aku nak dengar sume itu? dalam kepale otak ni macam² pikir... dan yang pasti nye, kalau jumpe nnt pun, saye mesti nangis punye la... jangan risau... mesti punye

2 comments:

~Intanaz_gurlish~ said...

dun cry sis..
kuatkan hati ok?
mintak petunjuk dari Allah..
doa byk2 smoga everything will be ok..
kadang2 klu kita sayangkan org kita kna lepaskan dia..
mungkin dia lebih bahagia tanpa kita..

tp kak intan tau bukan senang nk wat camtu..
kak intan pun mungkin rasa susah nk wat camtu..
tp may be tu yang terbaik for both parties.

saya.ana said...

hehe....
myb gak la kak intan...
tapi ntah la...
keep tryin'
keep tryin'