28 July 2009

+ OH, mimpi rupenye +

Mesti korang cam wonder ape la yang di MIMPI kan nye... nak kate indah, tak... syok pun tak jugak.. happy? lagi la tak... sedey? erm... bole la kot... tapi perlu ke? oh men... hehehe... cam ni cite nye... ermm.. cam berat nak cite.. erm... nanyer, my EX dah kawen! ape,berkahwen? ye, kawen! oh tidak... oh no... oh nehi...
*eh ana, ko nak peduli ape? ko kan da de Fendi*
ye memang betol tu... tapi saye tetap tak leh terima yang die dah kawen... maseh terase lagi saket nye di hati... mase tu ALLAH je tau ape yang saye rase... ofcoz kite akan terase gak bile dapat tau, orang yang penah kite sayang kawen dan tak invite kite!! even tak banyak, sikit tu mesti ade kan? cam tu la yang saye rase mase tu... time tu rase nak nages laju
², jerit kuat² pun nak gak... siap buat satu album gamba kat FS die... tidak!! sayu giler... isk²... sampai hati U buat I cam ni... ape salah I kat U? U memang tau... U...............

Tibe²

"Hariku indah, dua hatikan bersatu,
Hariku indah, dua akan jadi satu,
Andai aku dan kamu, bersama selalu..."
*henpon berbunyik la pulak*
*Dua akan Jadi satu - Dafi&GitaGutawa*
-|promote pulak|-

Aduyai, sape pulak yang kaco ni... tengok kiri, tengok kanan.... Ya ALLAH, aku bermimpi rupenye... memang suspen gile la perjalanan malam tadi... sangat susah saye nak jalan... hahaha... dalam mimpi tu saye dah nak nanges tau... tapi bile saye da kembali berpijak di bumi yang nyata, kenape lak saye nak nanges sebab die lagi? oh no no no... usah dikenang bende yang lame, die pun da de awek baru pulak.. saye pun da de pakwe baru jugak.. *hik hik*

I LEBIU BB

2 comments:

kay said...

mmpi rpenyer
miss lg lor
kat ur ex

sayaana said...

hik hik...
xd la sgt
cume sumtime la en.kay